Snap Top

Kennzeichenhalter_SnapTop_k  Snap Top  – Uniek in zijn soort

 

Met de Snap Top is het ons gelukt een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding te realiseren in het midden segment. De Snap Top imponeert met zijn luxe uitstralingen en bedieningsgemak in dit segment.

Hoogwaardig succesvol adverteren

De Snap Top is uitermate geschikt om op verschillende wijze te adverteren. Dit kan met traditionele zeefdruk, directe digitale print voor kleinschalige oplages of 3D doming Full Color sticker over de volledige breedte van de kentekenplaathouder. Bij 3D doming is het mogelijk om een chrome of reflecterende achtergronden te gebruiken.

Kenzeichenhalter_SnapTop_großeWerbefläche

Maximale promotie mogelijkheden

Door het ontwerp van de Snap Top  beschikt u over de maximale ruimte voor uw reclame uiting zonder daarbij hinder te ondervinden van storende montage  klemmetjes. Optimale leesbaarheid van uw reclame uiting voor uw potentiële klanten.

Kennzeichenhalter_SnapTop_System

Perfecte Pasvorm

Door zijn beperkte afmetingen is de Snap Top zeer geschikt voor bijna alle merken en modellen. Zelf modellen waar de kentekenplaat verzonken of  in een beperkte ruimte geplaatst is. Er is ook een variant leverbaar met een extra smalle tekstrand hierdoor In de kentekenplaathouder zitten kunststof veren zodat de kentekenplaat altijd onder spanning staat en niet kan gaan rammelen of resoneren.

Kennzeichenhalter_SnapTop_schmale Werbeleiste   Kennzeichenhalter_SnapTop_Feder

Aantrekkelijk design

De luxe en elegante uitstraling van de kentekenplaat wordt veroorzaakt door zijn ronde vormen. Het ontbreken van storende klemmetjes , hoeken en randen hebben dit mogelijk gemaakt.

Kennzeichenhalter_SnapTop_Design

Hoogwaardige techniek en materiaal keuze

Er is gekozen voor een hoogwaardige kunststof soort, waardoor de kans op breuk vrijwel nihil is, zelfs bij lage temperaturen. Voor sommige auto’s is het van belang dat de kentekenplaathouder in een kromming gemonteerd kan worden, ook dit kan probleemloos. Voor het openen en sluiten van de kentekenplaathouder is gekozen voor het unieke Snap-Lock systeem. . Hierdoor heeft u geen last meer van losse componenten die beschadigen of kwijtraken en het heeft een elegante uitstraling.

Kennzeichenhalter_SnapTop_FlexibilitätKennzeichenhalter_SnapTop

Voldoet aan de Europese richtlijnen

De Snap Top voldoet aan de Europese richtlijnen  74/483/EEC

Gebruikers vriendelijke montage

Eenvoudige en snelle montage van de kentekenplaat vanaf de voorzijde om lakbeschadiging aan de auto te voorkomen.

Kennzeichenhalter_SnapTop_Verschluss

 

Voor een video instructie klik hier

Voor een offerte of samples vult u het onderstaande contact formulier in

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoon nummer (verplicht)

    interesse in

    Uw bericht